| MIMNG szám | F.00957T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CECT 2094, ATCC 1011; ATCC 4814; ATCC 7561; ATCC 9102; ATCC 12891; CBS 102.07; CBS 110.47; CCF 1063; IFO 4075; IFO 5375; IMI 016266; IMI 044242; LSHB Ac19; MUCL 38852; NCTC 598; NRRL 447; NRRL 692; |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | Tane-koji / Japan |
| Izolálási forrás típusa | technology |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0007 - Malt extract-Agar 25°C |
| Megjegyzés |
production: kojic acid. (Appl.Environ.Microbiol. 1996, 62:2947-2952) |
| Irodalom |