MIMNG szám | Y.01564 |
---|---|
Más gyűjteményi szám | VTT C-96244, CBS 6897, ATCC 56464;CCRC 21634;DBVPG 6753;IFO 10295;JCM 9613;NRRL Y-7245 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | |
Strain History | |
Előző név | Candida milleri Loeffler |
Típustörzs | |
Letevő | |
Izoláló | |
Izolálási forrás | sour dough |
Izolálási forrás típusa | others |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
Megjegyzés |
Yarrow, Int.J.Syst.Bacteriol. 28: 608-610, 1978; GenLit: Suzuki & Nakase, Microbiol.Cult.Coll. 14: 49-62, 1998 (cell-wall comp.,CoQ); Vaughan-Martini, A.v.Leeuwenhoek 68: 111-118, 1995 (DNA, karyotype) |
Irodalom |