MIMNG szám | Y.01408T |
---|---|
Más gyűjteményi szám | JCM 6906;CBS 6405;ATCC 32127;CCRC 22300;IFO 10118;IGC 4528;NRRL Y-8296 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | Type |
Strain History | |
Előző név | |
Típustörzs | |
Letevő | |
Izoláló | |
Izolálási forrás | cheese |
Izolálási forrás típusa | technology |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
Megjegyzés |
Yamada et al, Agric.Biol.Chem. 53: 2993-3001, 1989 (18S, 26S rRNA sequences); Kurtzman, Int.J.Syst.Bacteriol. 40: 56-59, 1990 (DNA,CoQ); Giminez-Jurado et al., A.v.Leeuwenhoek 58:129-135, 1990 (DNA) |
Irodalom | Journal of General and Applied Microbiology 34: 503-506, 1988 |