| MIMNG szám | Y.01593 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | DBVPG 6168, IFO 0422, JCM 2191, DSM 70504, CBS 818, NRRL Y-2229 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | |
| Strain History | |
| Előző név | |
| Típustörzs | |
| Letevő | Corvinus University of Budapest, Department of Brewing and Distilling |
| Izoláló | Saito, K. |
| Izolálási forrás | sorghum brandy, Manchuria |
| Izolálási forrás típusa | technology |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
Saito, Bot.Mag.Tokyo 37: 63-66, 1923; Nakase & Komagata, J.Gen.Appl.Microbiol. 17: 227-238, 1971 (GC); Yamada et al., J.Gen.Appl.Microbiol. 22: 325-337, 1976 (CoQ) |
| Irodalom |