| MIMNG szám | Y.01029T |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | CCY 26-17-1, CBS 2928, ATCC 36540, CCRC 21495, IFO 10322, NRRL Y-2563 |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | Type |
| Strain History | |
| Előző név | Candida wickerhamii (Capriotti) S.A. Meyer and Yarrow |
| Típustörzs | Torulopsis wickerhamii |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | silage, cont. olive husks, molasses and whey |
| Izolálási forrás típusa | technology |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés | |
| Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 28: 611-615, 1978 FEMS Yeast Research 14: 1028–1036, 2014 |