MIMNG szám | B.01101T |
---|---|
Más gyűjteményi szám | CCM 5581, ATCC 15309, NCTC 5866 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | Type |
Strain History | |
Előző név | |
Típustörzs | |
Letevő | |
Izoláló | |
Izolálási forrás | |
Izolálási forrás típusa | |
Korlátozás | Hazard Group 2 |
Táptalaj neve | NCAIM 0022 - Glucose Yeast Extract Agar 26°C |
Megjegyzés |
Quality control strain according to DIN 58959-7. |
Irodalom |
J. Microbiol. Serol. 35: 209-214, 1969 Ann.Inst.Pasteur (Paris) 106: 484-484, 1964 Ann.Inst.Pasteur (Paris) 64: 126-166, 1940 Int. J. Syst. Bacteriol. 30: 225-420, 1980 |