| MIMNG szám | Y.01525 |
|---|---|
| Más gyűjteményi szám | DSM 70506, IAM 12493, AJ 4100, |
| Törzs név | |
| Mutáns | |
| Törzs státusza | |
| Strain History | |
| Előző név | Zygosaccharomyces florentinus Castelli ex Kudryavtsev |
| Típustörzs | |
| Letevő | |
| Izoláló | |
| Izolálási forrás | sulphited grape must |
| Izolálási forrás típusa | technology |
| Korlátozás | Hazard Group 1 |
| Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
| Megjegyzés |
James et al., Int.J.Syst.Bacteriol. 46: 189-194, 1996 (ITS1 & 2); James et al., Yeast 10: 871-881, 1994 (18SrRNA); Kurtzman, Yeast 6: 213-219, 1990 (DNA) |
| Irodalom |