Lachancea fermentati (Naganishi) Kurtzman
MIMNG szám Y.00984T
Más gyűjteményi szám ZIM 785, CBS 707, ATCC 58446, CCRC 21760, DBVPG 6297, IFO 0479, DBVPG 6297, NRRL Y-1559, CECT 11056
Törzs név
Mutáns
Törzs státusza Type
Strain History
Előző név Zygosaccharomyces fermentati Naganishi
Típustörzs
Letevő
Izoláló Naganishi, H.
Izolálási forrás sediment of peppermint
Izolálási forrás típusa
Korlátozás Hazard Group 1
Táptalaj neve NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C
Megjegyzés
Irodalom Int. J. Syst. Bacteriol. 46: 189-194, 1996
Yeast 6: 213-219, 1990
J. Zymology 6: 1-12, 1928
FEMS Yeast Research 4: 233-245, 2003