Kurtzmanomyces nectairei (Rodrigues de Miranda) Yamada et al.
MIMNG szám Y.01408T
Más gyűjteményi szám JCM 6906;CBS 6405;ATCC 32127;CCRC 22300;IFO 10118;IGC 4528;NRRL Y-8296
Törzs név
Mutáns
Törzs státusza Type
Strain History
Előző név
Típustörzs
Letevő
Izoláló
Izolálási forrás cheese
Izolálási forrás típusa technology
Korlátozás Hazard Group 1
Táptalaj neve NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C
Megjegyzés

Yamada et al, Agric.Biol.Chem. 53: 2993-3001, 1989 (18S, 26S rRNA sequences); Kurtzman, Int.J.Syst.Bacteriol. 40: 56-59, 1990 (DNA,CoQ); Giminez-Jurado et al., A.v.Leeuwenhoek 58:129-135, 1990 (DNA)

Irodalom Journal of General and Applied Microbiology 34: 503-506, 1988