MIMNG szám | Y.00984T |
---|---|
Más gyűjteményi szám | ZIM 785, CBS 707, ATCC 58446, CCRC 21760, DBVPG 6297, IFO 0479, DBVPG 6297, NRRL Y-1559, CECT 11056 |
Törzs név | |
Mutáns | |
Törzs státusza | Type |
Strain History | |
Előző név | Zygosaccharomyces fermentati Naganishi |
Típustörzs | |
Letevő | |
Izoláló | Naganishi, H. |
Izolálási forrás | sediment of peppermint |
Izolálási forrás típusa | |
Korlátozás | Hazard Group 1 |
Táptalaj neve | NCAIM 0001 - Malt Extract Agar 26°C |
Megjegyzés | |
Irodalom |
Int. J. Syst. Bacteriol. 46: 189-194, 1996 Yeast 6: 213-219, 1990 J. Zymology 6: 1-12, 1928 FEMS Yeast Research 4: 233-245, 2003 |